Categorieën
Tuin

Waar kan ik paddo’s kopen? Is dit illegaal

Wil je paddo’s kopen? Dan vertellen wij je in deze blog waar je dat kan doen. Daarnaast vertellen we je of dit illegaal is of niet.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: ‘in Nederland is het kopen van paddo’s sinds 2008 al illegaal. Zo kan je geen paddo’s meer kopen door de vele gevallen die elkaar in rap tempo opvolgden. Voornamelijk onervaren toeristen bleken niet opgewassen tegen de verleidingen in onze grote steden. Zo was er sprake van combinatie gebruik. Maar ook al is het illegaal, er zijn toch mogelijkheden om jouw magic mushrooms in huis te krijgen.

Zelf jouw magic mushrooms kweken

Een magic mushroom kopen voor eigen gebruik is ook illegaal. Maar toch zijn er manieren om wel paddo’s te gebruiken. Zo mag jij wel paddo’s in huis hebben wanneer het voor eigen gebruik is. Bij smartshops, maar ook online kan je paddo kweeksetjes halen. Dit zijn setjes om zelf je paddo’s mee te laten groeien. Zo krijg je een hoogwaardige kweekset wanneer je op de bovenstaande link klikt. Hier zit ook een uitleg bij waarin wordt verteld hoe je stapsgewijs je paddo’s kan laten groeien. Het fijne is ook nog eens, dat je echt geen groene vingers hoeft te hebben om het zelf te doen.

Dit heb je nodig voor het kweken van jouw paddo’s

Wanneer jij onder de link een growkit haalt dan zitten hier een paar dingen bij. Hier komen ze op een rijtje:

  • 1200 ml kweekset
  • 100% mycelium substraat
  • Kweekzak
  • 2 paperclips

Er zijn daarnaast vele verschillende soorten die je kan kweken. Er wordt altijd duidelijk uitleg gegeven welke paddo’s je kan verwachten. Daarbij een klein beetje achtergrondinformatie over de paddo en natuurlijk welke effecten het zal hebben op je gesteldheid. Wat je niet krijgt bij je bestelling maar wel nodig hebt is een verwarmingsmatje. Wanneer je niet constant de verwarming aan hebt zal je deze moeten gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de schimmels kunnen ontstaan.

Het fijne is dat je verzending altijd discreet wordt geleverd. Dit betekent dat er niet groot op de voorkant te zien is dat je paddo’s hebt besteld. Bij deze webshop is het ook nog eens zo dat je altijd garantie hebt op een verse kweekset. Benieuwd naar meer info, kijk dan eens hier.