Categorie├źn
Huis

RVS schoonmaken: Tips en veelgemaakte fouten

Het ziet er geweldig uit: RVS. In de keuken en ook op andere plekken in je huis is het geweldig om volop te genieten van het RVS. Het RVS schoonmaken is een ware strijd. Wat zijn nu de beste tips en de meest gemaakte fouten bij het RVS schoonmaken? We delen ze graag met je. We weten hoe vervelend het kan zijn om die vervelende vingerafdrukken en ook de vegen op je RVS producten te zien. Laten we snel van start gaan.

RVS schoonmaken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het blijft simpelweg het steeds schoonmaken van de vegen en vingerafdrukken. Het schoonmaken van de keuken, de afzuigkap of een ander voorwerp van RVS is mogelijk. We helpen je om stap voor stap het RVS op de juiste manier schoon te maken. Laten we van start gaan.

Schoonmaken van RVS in een paar stappen

Begin met het gebruiken van een krasvrije spons of microvezeldoek. Het beste is om sterk vervuilde delen eerst goed schoon te maken met een sopje met een microvezeldoekje of een goede krasvrije spons. Het is belangrijk om geen staalwol, schuursponzen of schuurmiddelen te gebruiken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen, dat je geen krassen krijgt op je RVS. Het zullen krassen en vlekken zijn, die je niet meer weg kunt halen. Wanneer de viezigheid niet weg wil gaan dan is er het afwasmiddel wat je kunt gebruiken. Verdun het niet maar gebruik het rechtstreeks uit de fles om het dan met een doekje uit te wrijven. De kans is groot, dat het goed werkt als een ontvetter. Vervolgens moet je het met wat water na poetsen en ook weer droogwrijven met het doekje. Het is de laatste stap. Als het nodig is dan kun je het oppervlakte inspuiten met een reiniger. Je moet het daarna wel weer uitpoetsen. Kies wel voor een speciale reiniger voor RVS. Het is niet nodig om het dagelijks te gebruiken.

Gebruik microvezeldoekjes

Het is belangrijk om een microvezeldoekje te gebruiken. Het heeft een speciale structuur welke helpt om alles goed schoon te maken. Het is prettig om de hiermee te slagen. Het is belangrijk om gebruik te maken van de juiste schoonmaakmiddelen om vervolgens alles stap voor stap schoon te maken.

Genieten van een schoon RVS oppervlakte

Het is nu tijd om te genieten van een schoon RVS oppervlakte. Het is natuurlijk geweldig om te zien hoe mooi het allemaal glimt. Het is prettig om iedere dag weer te genieten van een vlekvrij en vinger vrij oppervlakte. Zeker als je gasten krijgt is het heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Het is geweldig om een mooie schone keuken te hebben en mooie schone RVS oppervlakken.