Categorieën
Design

Eettafel van teakhout

Een mooie grote eettafel is vaak het middelpunt van ieder huis. De plek waar je ’s morgens een ontbijtje eet en waar je ’s avonds bij elkaar komt om over je dag te vertellen. Een belangrijk meubelstuk dus. Het is wel belangrijk dat je eettafel natuurlijk past bij je interieur en keuken. Het maakt niet uit of je een voorkeur hebt voor industrieel, landelijk of een natuurlijke woonstijl. Een teakhouten eettafel past overal tussen!

Eettafel van duurzaamheid

Het kenmerk van teakhout is zijn duurzaamheid. De houtsoort is zeer sterk en stevig, maar laat zich toch mooi vormen tot prachtige meubels. Een eettafel van teakhout is een langdurige investering. De tafel kan jarenlang meegaan.

De experts van Teakea weten als geen ander dat duurzaamheid een prioriteit is. Daarom is het merendeel van hun producten gemaakt van 100% gerecycled teakhout. Of je nu gaat voor een eettafel een kast of een tuinset, teakhout staat gelijk aan een lange levensduur van jouw meubels.

Voor elke woonstijl een andere tafel

Het is natuurlijk ideaal dat je interieur een mooi geheel vormt. Als je dit voor elkaar wilt krijgen is het natuurlijk van belang dat je de juiste meubels vindt. Welke bank past het mooist bij welke salontafel? Welke eetstoelen maken jouw eettafel helemaal af? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Kies hierbij voor een woonstijl. Zo kun je meer richting krijgen. Niet elk meubelstuk past immers bij jouw woonstijl. Dit is een goede basis als je de juiste eettafel wilt uitkiezen.

Teakhout op maat

Als je op zoek bent naar een teakhouten eettafel is het Teakea assortiment echt iets voor jou. In dit assortiment kan je er ook voor kiezen om je eettafel te laten maken op maat. De specialisten van Teakea maken je eettafel precies naar jouw wensen. Zo weet je zeker dat je eettafel altijd in je interieur past. Een uniek meubelstuk waar je jarenlang van kunt genieten.