Categorieën
Handig

Waarvoor kan ik een garagebox huren?

Je ziet steeds vaker dat mensen een garagebox huren om enige bezittingen in te bewaren. Dit kan veel redenen hebben, maar het komt er uiteindelijk op neer dat je tegen ruimtetekort aanloopt binnen je huis of bedrijfspand. Als dit het geval is kun je jouw opslagruimte eigenlijk gewoon zien als een extensie van je bedrijf of huis wat er niet rechtstreeks aan vast zit.

Huur je garagebox tijdelijk wanneer nodig

Als je eraan denkt een garagebox te huren moet je niet denken dat je hier een jaar lang aan vast zult zitten wanneer je tekent. Het is namelijk ook mogelijk om hem op te zeggen na slechts één maand en dan zit je niet vast aan een langdurig contract. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn wanneer je midden in je verhuizing zit en even een tijd een plek nodig hebt om verhuisdozen, meubels of andere spullen in te bewaren. Dit zelfde geldt wanneer je van plan bent om je huis te verbouwen en een plek nodig hebt om de spullen in te leggen die eerst in de verbouwde kamer stonden.

Je garagebox is altijd schoon en veilig

Wanneer je jouw bezittingen in een opslagruimte bewaart weet je ook nog eens zeker dat er niks mee zal gebeuren. Dit komt doordat je garagebox de hele tijd op dezelfde temperatuur gehouden wordt om aanslagen te voorkomen. Daarnaast is je opslagbox altijd beveiligd met een slot van goede kwaliteit en meerdere bewakingscamera’s die de boel in de gaten houden. Wanneer je deze spullen thuis hebt liggen weet je nooit zeker of ze gestolen worden, kwijtraken of kapot gaan.

Huur direct een garagebox bij jou in de buurt

Er is veel keuze aan opslagruimte over het hele land, dus als je in je gebruikelijke zoekmachine op zoektocht gaat naar een opslagruimte bij jou in de buurt zul je er snel één kunnen vinden. Dit kan bijvoorbeeld als je in Kerkrade woont en simpelweg zoekt op ‘een garagebox huren in Kerkrade’ en je zult er snel één vinden dichtbij je huis.

Als onderneming een garagebox gebruiken

Als je een bedrijf hebt met daarbij een bedrijfspand zul je vast wel een meer ruimte hebben gewenst voor bepaalde dingen. Zo kun je dus ook je garagebox gebruiken om je archief in te bewaren wat je toch bijna nooit gebruikt, of een deel van je voorraad om levertijden beter te kunnen garanderen.