Categorieën
Design

Nieuw bankstel kopen?

Nieuwe meubels scoren is voor veel mensen een leuke bezigheid. Gezellig door de verschillende meubelboulevards struinen en je laten inspireren door diverse bladen en Pinterest. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoekbank? Een nieuwe hoekbank kopen is geen dagelijkse bezigheid. Wanneer je investeert in een mooie nieuwe bank hoop je hier natuurlijk nog jarenlang plezier van te hebben. Het is daardoor best een uitdaging om een kwalitatief goede hoekbank te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen, die daarnaast ook binnen het budget past en natuurlijk jaren mee kan. Hoe zorg je ervoor dat je de perfecte hoekbank vind? In deze blog geven we je een aantal tips!

Sofa of loungebank?

Ga jij voor een sofa of toch voor een lekkere loungebank? Om hier een goede keuze in te maken is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte je precies hebt op de plek waar de bank moet komen te staan. Daarnaast is het ook goed om te bedenken hoeveel mensen je ongeveer kwijt wilt in de woonkamer, wanneer je alleen woont kies je waarschijnlijk voor een andere bank dan wanneer je samen met je gezin woont. Het is wel zo prettig dat iedereen een goed plekje heeft op de bank, voor het kijken van jullie favoriete tv programma’s.

Uiterlijk

Een bank is een echte blikvanger in de ruimte waar deze komt te staan, hierdoor is het uiterlijk van de bank ook erg sfeerbepalend. Kies voor een bank die goed past binnen je interieur. Is je interieur modern? Dan past een bank met een strak design helemaal in jouw ruimte. Ga jij verhuizen? Dan heb je natuurlijk veel ruimte om te kiezen voor een ander kleurenpallet. Dit zijn de kleurtrends in 2020:

  • Bruin: bruin is hot in 2020! Denk bijvoorbeeld aan roestbruin of cognac
  • Groen: groen brengt rust in jouw omgeving en brengt warmte in je huis
  • Geel: in 2020 mogen bankstellen over de top, kies voor knal
  • Blauw: met blauw kun je iedere kant op, deze kleur blijft nog wel even

Budget

Naast het uiterlijk van de hoekbank is ook het prijskaartje dat hieraan hangt niet geheel onbelangrijk. Een mooie bank is echt een investering. Wij hebben de oplossing om toch op onnodige kosten te kunnen besparen, namelijk de de Urbansofa hoekbanken. Door deze partij is er een logistiek systeem ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de hoekbank te leveren zonder externe schakels als een importeur, distributeur en groothandel. Al deze tussenschakels zijn vaak de boosdoeners wanneer het gaat om een hoge prijs van de hoekbank. De externe schakels leveren namelijk werk en hier moet uiteraard ook voor worden betaald. Bij fabrieksverkoop wordt je bankstel direct geleverd vanuit de fabriek waar deze is geproduceerd. Door te kiezen voor fabrieksverkoop ben je verzekerd van een lage prijs.

Bank kopen

Ben jij nieuwschierig naar de Urbansofa loungebanken of sofa’s? Neem eens een kijkje op de website. Daarnaast heeft Urbansofa ook verschillende verkooppunten waar jij de verschillende modellen banken, stoffen en opties kunt bekijken. Naast het besparen op de kosten verandert er voor jou als consument eigenlijk niets. Voor service en garantie ben je gewaarborgd door de meubelwinkel waar jij je hoekbank uitkiest. De fabrieksverkoop verkort ook de levertijd, dit komt doordat de externe schakels binnen het logistieke traject worden uitgeschakeld. Wij snappen dat je zo snel mogelijk in de hoek van je nieuwe bank wilt ploffen, dus het is erg prettig dat je de nieuwe bank snel wordt geleverd!