Categorie├źn
Huis

Meest verkochte soorten tuinmeubelen in 2019

Wat zijn de laatste tuinmeubeltrends van 2019 en hoe zorg je ervoor dat je tuin helemaal ready is voor de zomer van 2020?

Vlechtwerk

Een van de dingen die we veel hebben gezien afgelopen jaar is vlechtwerk volgens patroon. De meeste meubels worden met de hand gevlochten en dat vakwerk zie je terug in de meubels. Ze geven een luxe uitstraling en zitten vol met mooie details. Alle kleurencombinaties worden gemaakt, dus je hebt veel keus qua kleur en patroon. Zo kies je snel voor een stijl die bij jouw tuin past. Een setje gevlochten stoelen kan je tuin al snel opfleuren.

Loungesets

Ze waren al een tijdje in opkomst, maar in 2019 was een loungeset een must in je tuin. Heerlijk relaxen in een hoekbank. Een comfortabele stoel om een goed boek in te lezen. Soms zelfs met een bijpassende tafel om de hapjes en drankjes op te presenten. Zo heerlijk, we verlangen nu alweer naar de zomer. Ook in 2020 gaan we weer genieten van deze sets. Heb je zelf nog niet een luxe loungeset en wordt dit het jaar dat je er een wil aanschaffen? Bij vdgarde.nl kan je kiezen uit alle soorten en maten. Omdat deze loungesets zo populair zijn, is de kwaliteit ook steeds beter. Je kan nu ook kussens kopen die weerbestendig zijn. Dan hoef je ze niet steeds mee naar binnen te nemen of ergens op te bergen.

Teak tafels

Hout is prachtig materiaal om een goeie tafel van te maken. Het is robuust en stoer en kan de perfecte balans terugbrengen in een groene tuin. We hebben dit jaar veel teakhout gezien en met name in tuintafels. Het wordt vaak gecombineerd met een speciale kunststof touw. Het touw is kleurvast en droogt snel, perfect voor buiten.

Boomstamtafels

Wat we ook veel in de tuinen troffen afgelopen jaar waren boomstamaccessoires. Een kleine koffietafel voor buiten, een paar mooie tafelpoten van een boomstam, een bijzettafel naast je loungeset. Kortom: de boomstamtafel. De boomstammen kwamen in verschillende soorten en maten, maar populair waren ze in ieder geval. Ook voor 2020 verwachten we weer een heleboel gebruik van natuurlijke materialen. En de boomstamtafel, die gaan we ook gewoon weer terugzien.