Categorieën
Huis

Dit is dé raamdecoratie trend van dit moment

Is jouw huis toe aan vervanging van raamdecoratie? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je dus nieuwe raamdecoratie aanschaffen? Wij lichten in deze blog dé raamdecoratie trend van dit moment uit, zodat je een goed beeld hebt van wat je kan verwachten.

Sfeervol én functioneel
Blader eens een woontijdschrift door, neem een kijkje op Pinterest of check een interieuraccount op Instagram. De kans is groot dat je houten jaloezieën ziet. Houten jaloezieën geven een natuurlijke en warme touch aan de ruimte. Het past zowel bij een landelijk, industrieel en een modern interieur. Dit type raamdecoratie is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor het vast ook in jouw interieur past!

Diverse afmetingen
Houten jaloezieën die perfect passen in jouw woonruimte? Het is dan een aanrader om eens te kijken naar de houten jaloezieën van Raamdecoratie.com. Deze worden op maat gemaakt, zodat deze altijd perfect passen bij jou thuis.

Bepaal zelf de lichtinval
Naast dat houten jaloezieën hartstikke sfeervol staan, is het ook nog eens erg praktisch. Zo bepaal je zelf hoeveel lichtinval je wenst. Trek de jaloezieën omhoog waardoor het zonlicht volop naar binnen wordt gelaten of stel de jaloezieën zo in dat ze een klein beetje zonlicht doorlaten. Natuurlijk kan je ook de jaloezieën helemaal dichtdraaien waardoor er geen licht wordt doorgelaten. De keuze is aan jou!

Voor diverse ruimten
Een ander voordeel van houten jaloezieën is dat je deze in diverse ruimten kan toepassen. Van de woonkamer tot aan het kantoortje en zelfs de slaapkamer: alles is mogelijk! Denk dus goed na waar jij de jaloezieën wilt toepassen.

Meer weten over houten jaloezieën?
Zie jij die prachtige houten jaloezieën ook wel in jouw huis hangen? Laat de ruimten bij je thuis opmeten door een specialist, want zo weet je zeker dat de juiste afmetingen worden doorgegeven en dat het maatwerk is.