Categorieën
Huis

De waarde van edelstenen in je huis

Edelstenen in huis hebben een bepaalde waarde. De waarde van de edelstenen hoeft niet alleen te worden uitgedrukt in een geldelijke waarde, maar er worden ook positieve, helende krachten aan toegeschreven. Er zijn veel verschillende soorten edelstenen die allemaal hun eigenschappen hebben. Aan iedere soort worden bepaalde fysieke, emotionele en spirituele krachten toegeschreven. Om die reden is het belangrijk om na te gaan welke edelstenen het beste bij je passen. Je hoeft ze niet altijd te dragen om er profijt van te hebben. Door ze in huis weg te leggen, kun je al profiteren van de helende edelsteen krachten. Door het uitvoeren van een reeks handelingen die een speciale betekenis hebben, kun je nog meer gebruik maken van de edelsteen krachte

Voor een goede nachtrust

Wil je lekker kunnen slapen dan zou je de edelstenen zwarte toermalijn, rozenkwarts, amethist, chalcedoon of maansteen op je nachtkastje kunnen leggen of in je kussenhoes kunnen doen. Voordat je gaat slapen moet je de steen vasthouden en een keer diep ademhalen en op de plaats leggen waarvan je denkt dat die goed voor je is. Het zijn de edelstenen die voor rust en kalmte zorgen.

Wanneer je in bad gaat

Je kunt edelstenen gebruiken als je in bad gaat. Daarvoor moet je wel die edelstenen gebruiken die niet roesten. Dat kunnen bijvoorbeeld agaat, amethist of jade zijn. Zij zorgen ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen in bad.

Het gebruik van een altaar

Door het gebruik van een altaar waarop je de edelstenen legt, geef je een boodschap door aan het universum. Zo’n altaar kan bestaan uit een plank of kastje waarop je op je gevoel de edelstenen legt. Door het gebruik van een altaar geef je je intenties en verlangens door.

Edelstenen toevoegen aan drinkwater

De edelsteentjes die je in een fles met water doet, moet je minimaal 12 uur laten staan. Je moet de steentjes wel verwijderen voordat je het water gaat drinken. Je moet die edelsteentjes gebruiken waar je behoefte aan hebt. Gebruik je bijvoorbeeld sitrien dan krijg je extra energie. Bij het gebruik van de edelstenen in drinkwater moet je er zeker van zijn dat er geen schadelijke stoffen inzitten zoals lood of kwik.

Zo zijn er nog meer manieren om van de edelstenen gebruik te maken. Daarbij kun je denken aan het dragen van edelstenen op je lichaam.