Categorieën
Huis

Blokhut in de tuin? Dit kun je er allemaal mee doen!

Heb je ruimte over in de tuin? En overweeg je daar iets mee te doen? Wellicht is een blokhut een idee. Want zo’n blokhut is voor veel verschillende dingen in te zetten. Wat je er zoal mee kunt, lees je hier.

Mancave

Een blokhut is natuurlijk de ultieme plek om een mancave in te maken. Het hout geeft de blokhut een stoere uitstraling waardoor je weinig meer hoeft te doen om het de prefecte mannenplek te maken. Zou dat de reden zijn dat vooral mannen online een blokhut kopen?

Gym aan huis

Wil je meer sporten en daarvoor niet naar de sportschool hoeven? Maak dan van de blokhut een gym en je kunt sporten wanneer jij wil!

B&B

Hiervoor heb je wel iets meer nodig dan een simpele blokhut, maar wanneer je een grote, geïsoleerde blokhut of chalet aanschaft dan kun je hier in principe in wonen. Wanneer je die in de achtertuin neerzet, kun je hier dus perfect een B&B van maken.

Extra opslag

Hoeveel mensen hebben in de loop van de tijd niet teveel spullen verzameld die ze bijna niet meer kwijtkunnen? Een blokhut in de tuin biedt extra opbergruimte en ziet er daarnaast ook stijlvol uit. Je kunt ook een deel opslag maken en een ander deel voor een ander doeleind gebruiken, zoals die gym of mancave.

Werkplek aan huis

Steeds meer mensen werken (deels) vanuit huis. Maar we zijn die keukentafel inmiddels wel beu en niet iedereen heeft de luxe dat er nog een kamer over is om om te toveren tot werkruimte. Blokhutten kun je geïsoleerd kopen waardoor je hier perfect een kantoor aan huis van kunt maken. Zo kun je werk en privé ook weer wat beter gaan scheiden. Ook voor een creatief beroep is een blokhut een ideale oplossing: je kunt er ook perfect een atelier van maken.

Speelruimte

Een blokhut is natuurlijk ook uitermate geschikt om een speelruimte van te maken. Zo hebben de kinderen echt hun eigen plekje en dat zullen ze alleen maar leuk vinden! Een blokhut staat garant voor urenlang speelplezier en hoe fijn is het dat je geen speelgoed in huis meer hebt slingeren?