Categorieën
Klussen Tuin

Ben je toe aan een nieuwe uitbouw? Ga dan voor een glazen pui!

Als je van plan bent om buiten naar binnen te halen, kun je kiezen voor een glazen pui in je uitbouw. De scheiding tussen binnen en buiten wordt door veel glas minimaal . Laat het glas omlijsten door duurzame kozijnprofielen. Je kunt namelijk heel goed kiezen voor stalen deuren en kozijnen. Dit ziet er elegant uit, tilt je design naar een hoger niveau en is hedendaags goed geïsoleerd te verkrijgen. Met staal kun je een tijdloze, industriële look creëren, die toegepast kan worden binnen elk interieur.

Staal staat bekend om zijn duurzaamheid

Staal gaat een levensduur mee zonder dat het afbreuk doet op de uitstraling en sterkte van het systeem. Dit materiaal is duurzaam aangezien het tientallen jaren meegaat. Je hoeft het dus niet te vervangen en daardoor worden er minder grondstoffen verbruikt. Steeds meer mensen maken milieubewuste keuzes en letten daarbij op materialen. Een groot voordeel voor jou is dat stalen kozijnen een eenmalige investering zijn.

Staal is recyclebaar

Nog een reden waardoor staal een bewuste keuze blijkt is dat het recyclebaar is. Van oud staal kan nieuw staal worden geproduceerd. Zo draag je bij aan een circulaire economie indien je kiest voor stalen ramen en deuren voor je uitbouw.

Naast dat het duurzaam materiaal betreft bieden geïsoleerde stalen kozijnen goed geïsoleerde ruimtes die weer zorgen voor een laag energieverbruik. Doordat de profielen voorzien zijn van een isolator gecombineerd met HR++ beglazing bieden stalen kozijnen uitstekende isolatiewaardes. Hierdoor zijn stalen ramen zowel financieel als klimaatbewust een aantrekkelijke keuze.

Creëer een chique uitbouw van glas gecombineerd met staal

Naast financieel en milieubewust straalt een glazen pui klasse uit. De authentieke uitstraling kan nu worden gecombineerd met de waardes van nu.

Vaak gaat het om maatwerk waardoor de indeling van de ramen naar wens kan worden ingevuld. Veel glas zorgt voor een modernere uitstraling en veel profielen neigen naar klassiek.

Staal kan bij elk interieur worden toegepast en kan optreden als rode draad binnen verschillende stijlen. Je kunt op verschillende manieren kiezen om staal in je interieur te integreren. Als je veel licht je huis in wil laten komen, kun je kiezen voor hoge ramen met stalen kozijnen. Wil je het ietsje minder heftig aanpakken? Dan kun je ook kiezen voor een aantal lichte elementen in staal. Denk hierbij aan een trapleuning, een balustrade of enkel wat kleine schappen op maat.