Categorieën
Handig

4x Manieren om je woning opnieuw leven te geven

Ben je toe aan iets nieuws in je interieur en kan je wel een beetje inspiratie gebruiken? Dan ben je op het juist adres. In deze blog nemen we je mee met vier manieren om jouw woning weer een interieur boost te geven. Na maten je ergens een langere tijd woont, kan een interieur gaan vervelen. Je wilt iets anders, maar je weet niet wat. Met deze blog hopen we je wat inspiratie te mogen geven om je interieur weer eens flink aan te pakken. Lees snel verder voor een flinke dosis inspiratie!

1. Haal groen in huis

Met nieuw groen in huis zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor mooie grote kamerplanten of juist voor een paar mini cactussen. Ook zijn droogbloemen helemaal in, deze kun je bij elke hippe interieur winkel scoren. Ben je meer van de verse bloemen? Neem dan een kijkje op boeketcadeau.nl, hier vind je een ruim assortiment aan verse boeketen.

2. Haal de kwasten uit de kast

Een muurtje verven kunnen we allemaal en is zo gepiept. Een muur een andere kleur geven is de manier om je woning een snelle opfrisbeurt te geven. Kleuren van het moment zijn: roestbruin, olijfgroen en beige. Aardetinten zijn de trendkleuren van 2021, dus hou die ook goed in de gaten.

3. Creatief aangelegd

Ben je iets meer aan de creatieve kant en wil je iets dat niemand anders nog heeft? Maak dan items zelf. Zo kun je eenvoudig zelf kleden breien of haken voor op je bank. Je kunt hier helemaal jezelf in zijn en kiezen wat bij jou past. Ook wanddecoratie kun je zelf maken. Denk aan een wandkleed of juist een mooie poster. Vind inspiratie online en steek die handen uit de mouwen.

4. Meubels een nieuw leven

Hoe zorg je er voor dat je een nieuwe stijl in je interieur kunt doortrekken, zonder te veel geld hier aan uit te geven? Kies dan voor het opfrissen van je meubels. Koop bijvoorbeeld nieuwe kussenhoezen voor om de kussens op de bank. Je kunt ook je meubels aanpakken. Geef ze een andere kleur, schuur ze of bevestig andere handgrepen. Zo zal je meubel onherkenbaar en super stijlvol een nieuw leven in gaan.

Dit waren onze ideeën voor het opfrissen van je interieur. We hopen dat je er mee aan de slag kan, have fun!