Geen budget voor een nieuw interieur? 5 bespaartips!

De lente komt er weer aan. Een nieuw seizoen met nieuwe trends voor in je woning. Het is dan leuk om je huis weer om te gooien in een andere stijl. Een nieuwe woonruimten en nieuwe spullen voor je woning geeft een heerlijk gevoel, maar wat als je hier geen budget voor hebt? Hier een paar bespaartips om je woning van binnen in een nieuw jasje te steken.

Kringloopwinkel en Marktplaats

Geef meubels een tweede leven en koop ze bij de kringloop of via Marktplaats! Waarom zou je het nieuw kopen als je het ook tweedehands kunt kopen? Het is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarnaast kun je ook jouw meubels verkopen waardoor je weer geld hebt voor iets nieuws.

Verven!

Vaak kan een likje verf al veel wonderen verrichten in een ruimte. Kijk of je een muur een leuk kleurtje kunt geven. Denk hierbij wel om je meubels die je al hebt. De kleur moet er natuurlijk wel goed bij passen. De muur is natuurlijk niet het enige dat je kunt verven. Misschien heb je wel een grote houten kast of tafel van de kringloopwinkel die wel een ander kleurtje kan gebruiken. Leuk om met verschillende kleuren te spelen en te ontdekken wat bij jouw woning past.

DIY

Do It Yourself! De website Nifty is de favoriet van de redactie! Hier staan heel veel handige tips op wat je kunt doen met je woning! Geen geld voor nieuwe kussenslopen? Ga naar de stoffenmarkt bij jou in de buurt. Vaak haal je een meter stof voor nog geen 5 euro. Hiermee kun je alle kanten mee opgaan en je eigen kussensloop maken. Nieuwe kussens op je bank kunnen al heel veel doen voor het oog. Zie jij jezelf al online casino met no deposit bonus of andere spelletjes spelen op de bank tussen je nieuwe kussens?

Planten

Haal de lente in huis! Een paar nieuwe planten en bloemen kunnen al heel veel met een woonruimten doen. Het ziet er ontzettend leuk en rustgevend uit en tegenwoordig zijn er ook veel kamerplanten die niet veel water nodig hebben. Vaak werken vetplantjes en cactussen goed in een woning. Zeker als je ze vergeet water te geven.

Koopjes jagen

Er is vaak veel korting voor de zomervakantie of na de winterperiode. Houd de uitverkoop overal in de gaten zodat je nieuwe spullen voor je woning voor weinig geld op de kop kunt tikken! Anders kun je altijd nog ikea hacks proberen en je saaie ikea meubels omtoveren tot iets moois.